Kennelträff

2014-08-31 ♡ 23:07:08 || Design by: Matilda Sörensson
Idag så blev jag och Filip uppkörda klockan 7 för att vid 8 dra iväg till Göteborg på kennelträff. Vi kom hem runt 3 och då släpptes vi av hemma hos Filip där vi, som vanligt kollade på fotboll. Hammarby vann med 2-0, tror jag.. Haha.
Efter matchen så tog jag bussen hem och sedan dess har jag bara duschat och kollat på ett gammalt avsnitt av idol som jag inte sett.

Imorgon så är det skola igen. Ny vecka, nya tag. Imorgon så ska jag ta Lexi på en långpromenad och sen ska jag bara plugga, göra allt som ska vara gjort denna veckan.

Älsklingen med Lexi idag, söta bådatvå!



Shoppiiiing

2014-08-28 ♡ 20:09:19 || Design by: Matilda Sörensson
Vart jättedålig på att uppdatera, förlåt för det.
Iallafall, idag efter skolan, eller runt 5 så åkte jag med mamma till A6 för att jag behövde lite saker. Fick med mig allt som jag letade efter som en höstjacka, ny sänglampa, ett par byxor och ett par skor som jag kan ha när jag tränar hund. Men jag fick även med mig annat hem som ett nytt överkast & en ny kudde.

Imorgon är det fredag och då ska jag åka ner till stan och fika med Clara & Lexi får följa med om det inte regnar. Efter det så åker jag nog hem till Filip och sover där. 
Just nu ligger jag bara och chillar och ska snart gå och ta en dusch och kolla på PLL.




Mot staden!

2014-08-26 ♡ 14:54:55 || Design by: Matilda Sörensson
Det blev lite brått i morse så jag hann aldrig uppdatera dagens outfit. Såhär ser jag ut idag iallafall. 

Nu åker jag mot stan med Clara och sen möter jag upp Filip när han slutat.




Måndag

2014-08-25 ♡ 17:32:34 || Design by: Matilda Sörensson
Stressade iväg till skolan idag och fick precis innan jag skulle gå, reda på att vi har det älskade *host* skolfotot idag. Värsta som finns, asså, ingen ser ens ut så varje dag som folk vill försöka se ut på skolfotot. Men bytte iallafall snabbt från en grön tröja till en rosa och tyckte att det fick duga.

Nu bär det snart av emot träning. Ska äta lite innan och sedan byta om. Hemma runt tio och då hoppar jag säkert i säng direkt. Imorgon har jag inga lektioner för jag & Clara står i kiosken, efter skolan planerar vi att åka ner på stan och ta en fika, sedan drar jag med Filip hem där han sover eftersom turnissen är ledig på onsdag..

Någon snabb bild i min mysiga björnhoodie!



Fotboll...igen

2014-08-24 ♡ 20:00:12 || Design by: Matilda Sörensson
Stack till Filip sent i fredagskväll och har tillbringat helgen tillsammans med honom. 
Avslutar veckan likadant som förra veckan, fotboll.. 
Ska hem sen någon gång efter matchen och ladda inför skolan imorgon.. Ingen speciell skolångest än, men jag antar att det kommer snart. 




Hundutställning Vänersborg 6/6-7/6 2014

2014-08-22 ♡ 16:00:00 || Design by: Matilda Sörensson
Strax innan sommarlovet så var jag i Vänersborg på hundutställning. En väldigt lyckad helg blev det och Lexi's andra samt tredje utställning. Alla älskade henne! Så nöjd över min fina prinsessa!
 
6 juni - Lördag

Kritik:
Härlig tikvalp, vackert huvud & uttryck, utmärkt bett, utmärkt hals rygg & kors, välburen svans, bra kropp ben & tassar, goda vinklar, utmärkta rörelser
Bästa valp!
+ Hp
 
I finalen som var senare samma dag så slutade vi som 4:e BIS! Alltså fjärde bästa valp på hela utställningen!
 

Bilderna från dagen
 
Finalen!
 
7 juni - Söndag
 
Dagen efter så var vi på plats igen, på samma utställnigsställe. Jag kommer ihåg att det var så sjukt varmt, trots att klockan inte var mer än halv 10. Vi gick iallafall första klassen(eller andra) och det var flera andra tikar med, hur fina som helst! Av alla tikvalpar valde hon ut just min valp, Lexi. Direkt efter så fick vi möta hanvalpen som vunnit i klassen innan. Vi vann över hanen, blev BIR valp ännu en gång och var återigen i final!
 
Kritik:
Fint huvud & uttryck, bra hals och front, bra kropp för åldern, tillräckliga vinklar, fin päls. Rör sig väl.
BIR- valp 6-9
+ Hp

Väl i finalen så var det nog över 30 andra hundar, alla möjliga olika raser, terrierraser och annat. Vi var på förhandsgranskningen där jag märkte att Lexi började bli lite bråkig, hon var trött. Sedan var det dags att gå in i stora ringen! Där hon skötte sig utmärkt, tycker jag. Dock så plockade domarn ut oss och vi fick åka hem.
 
 
 
Det togs mer bilder under söndagen, men jag vet inte vart jag gjort av dem, helt borta, poff.
 
Väldigt nöjd över den helgen!
BIR- valp x2
Hp x2
4:e BIS valp
&
1:a pris!
Våran utställningsresa fortsätter!

FREDAAAAAAG

2014-08-22 ♡ 07:03:44 || Design by: Matilda Sörensson
Godmorgon på er och hej fredag! Idag har jag lite planer som vi får se vad som händer med men först så bär det av till skolan, är konstigt nog jättetaggad för skola idag!

Bild från sommarlovet



Gittan på Öland

2014-08-21 ♡ 17:00:00 || Design by: Matilda Sörensson
 

Hatar min mage..

2014-08-21 ♡ 07:46:00 || Design by: Matilda Sörensson
Ingen bloggning igår..
Men när jag slutade så satt älsklingen utanför eftersom han slutade runt 11. Vi låg för det mesta bara och mös, tillslut somnade vi i nån timma, hur skönt som helst! Han åkte runt 7 och jag stack snabbt ner i duschen och satte mig sedan vid teven för att se idol och paradise hotel.
Dagen avslutades med ett samtal med min älskade pojkvän!

Idag blir det dock ingen skola för mig. Min mage krånglar, igen och jag börjar bli riktigt trött på det. Ligger nu med värmedyna på min mage och tänkte se senaste avsnittet av teen wolf, sedan försöka sova lite.




Överlevde första dagen!

2014-08-19 ♡ 18:00:27 || Design by: Matilda Sörensson
Det blir ett kort inlägg. Hann aldrig ta någon outfit-bild imorse, och när jag kom hem så bytte jag direkt om till myskläder. Ska strax hoppa in i duschen och ta någon mask eller liknande för ätt fräscha upp efter första dagen, sedan fixa lite snacks och se på idol. Vi gjorde inte speciellt mycket idag i skolan, gick hem vid 12 där älsklingen låg i sängen, haha. Vi åt, mös och kollade på idol. Han åkte för ungefär en halvtimma sedan eftersom han börjar skolan imorgon och skulle fixa lite. Vilket jag också ska eftersom min "riktiga" skola börjar imorgon och jag börjar med matte, språkval, engelska, hemkunskap och avslutar dagen med svenska, slutar 14.50. Näst kortaste dagen.. Jag kommer aldrig överleva, tycker dock att jag hamnat i den bästa gruppen som slutar 13.00 på fredagar!






First day

2014-08-19 ♡ 06:55:09 || Design by: Matilda Sörensson
Vaknade upp bredvid min älskling för ungefär en kvart sedan & har bara legat och degat i sängen sen dess. Har sovit så dåligt. Somnade inte förens halv 2 och har vaknat ungefär varannan timme hela natten, så är lagom trött nu.. 
Men är ändå ganska taggad för skolan, som egentligen börjar imon, idag är bara "lek" typ. 
Älskar att vi har 3 timmars so utspridda på 1 dag! Är förövrigt ganska nöjd med schemat, bara att våran klass ska delas upp och sättas ihop med en annan klass vid vissa lektioner.. Känns inte som samma sak att ha lektioner med dem som egentligen man aldrig pratat med.

Jag ska väl försöka pallra mig upp nu och göra mig iordning, förhoppningsvis kommer en outfit.

Bild från någon kväll vi hängde i stan.



Hammarby

2014-08-18 ♡ 19:52:15 || Design by: Matilda Sörensson
Sitter hemma hos älsklingen nu som håller fullt fokus på sitt älskade Hammarby. Efter matchen så åker vi hem till mig där han även sover eftersom han inte börjar förens på onsdag.
Sitter förövrigt och uppdaterar schema-appen ett antal gånger varje minut. Tycker det är dåligt att vi inte får veta schemat vi ska ha i 1 år förens dagen innan vi börjar/dagen då vi börjar. Samma sak förra året..
Mitt skoltagg är på 0.




Jag är tillbaka....snart ;)

2014-08-13 ♡ 09:36:41 || Design by: Matilda Sörensson
Hejhopp!

Vet inte om jag ens ska ta upp uppdateringen nu i sommar.. Menmen, jag ser det som en bra sak för jag har haft grymt kul!

Nu ligger jag bredvid pojkvännen som tar upp hela sägen så att jag inte kan fortsätta sova.. Så jag gav upp och satte på iPaden för att kolla på lite serier tills han vaknar. 

Bloggningen kommer vara igång som vanligt igen nästa vecka, då tyvärr skolan börjar igen. Då kommer jag uppdatera mer om vad jag har gjort i sommar, utställningar jag vart på och massa bilder! Nu ska jag njuta av den sista veckan i frihet så ses vi igen på måndag eller tisdag, kramis!

Random bild pga bildbrist på paddaan