Lite mer hopp!

2014-02-20 ♡ 21:23:45 || Design by: Matilda Sörensson
Vid ungefär halv två fick jag samtalet av pappa som jag väntat på hela dagen! Gittan skulle få komma hem!
Äntligen så återfick jag lite hopp igen, attt hon kommer klara detta!
Hon är väldigt glad och nöjd över att vara hemma, trött eftersom hon inte sovit på 2 dygn. Det ser inte ut som att hon har så himla ont men hon har medicin i kroppen nu.
Det ända vi kan hoppas på nu är att tumören är godartad, annars.. jag vill inte ens tänka den tanken, hur det kommer gå med henne och hur jag kommer reagera.
 
Imorgon så ska vi ha friluftsdag med skolan, blir skönt att bara umgås med mina tjejer och tänka på annat. Vi ska bowla en timma och sedan bada i ungefär 1 timma. Imellan så åker vi till stan och äter. När jag kommer hem så måste jag verkligen plugga. Måste gå till skolan och se om den är öppen också, eftersom jag är dum nog att glömma min spanskabok i skåpet i onsdags och vi har prov på tisdag. Känner inte för att köra dagen innan plugg när det är ett kapitel jag inte ens gått igenom..kulkul. Där har ni hela min helg.
 
 

Hon är stark!

2014-02-19 ♡ 19:23:24 || Design by: Matilda Sörensson
Jag väljer att skriva detta nu, kommer säkert ångra mig imorgon. 
Jag tänkte uppdatera lite om Gittan, hur hon "återhämtar" sig osv. Det kommer nog mest att handla om henne nu i bloggen eftersom jag inte har ork till någonting överhuvudtaget. Ligger bara i sängen och kollar på film, eller sitter vid datorn och kollar film.
 
Men de öppnade ju somsagt henne idag och det var en spräckt mjälte samt en tumör.. Om tumören är godartad eller dålig, det vet vi inte än. De har skickat den på analys och vi får svar om 14 dagar, 14 dagar av oro och hopp..
Vi får inte heller hämta henne förens tidigast imorgon/fredag.
Så, känner du mig och jag är helt borta så vet du varför.
 
Stay strong min finaste! ♥
 

It just hurts a lot, knowing that you're not okay

2014-02-19 ♡ 12:00:00 || Design by: Matilda Sörensson
Jag kände verkligen inte för att blogga igår. Har sett att många kikade in här väldigt många gånger igår, och jag antar för att ni följer mig på twitter/såg inlägget igår morse. 
Jag tänkte nu förklara det inlägget.
 
I förrgårkväll (måndag) så skulle vi ut och nattakissa hundarna, Gittan vill inte gå ut. Hon bara stirrar på oss och rör sig inte ur fläcken. Vi tänkte att hon bara var trött. På natten så spydde hon och vi visste inte varför, hon hade inte ätit någonting konstigt, vad vi vet iallafall. 
Igår på morgonen så kände jag att jag inte mådde helt bra, och jag såg henne ligga där i buren och jag ville verkligen inte lämna henne ensam hemma. Så jag stannade hemma igår med Gittan. Hon hade nämligen inte ätit sin mat, som hon alltid gör. Gittan skulle ALDRIG lämna mat.
Dagen gick och hon bara låg i buren, hon rörde sig knappt. Jag blev mer och mer orolig och höll mamma och pappa uppdaterade om vad som hände, de smsade många gånger om "Hur är hon?" & "Vad gör hon?" och jag svarade gång på gång att hon såg hängig ut och inte rörde sig från buren. Jag såg att Maggan gick in i buren och började tvätta henne och la sig bredvid henne, då brukar Gittan i vanligafall gå ifrån eftersom hon vill oftast ligga själv. 
 
Runt halv 4 när jag hade ute henne, så såg hon ut som en boll nästan, att det gjorde ont att gå så hon liksom kurade ihop sig. Jag meddelade mamma och då tyckte hon att det var nog.
Pappa kom hem och tog med henne till Djursjukhuset, jag och min bror bara satt hemma och väntade och väntade, vi ringde honom gång på gång, utan framsteg. Blodprover togs och efter tre timmar på djursjukhuset så kom pappa hem, utan hund..
 
Pappa berättade vad som hände och att de behöll henne över natten, för att ev. öppna henne och kolla idag.
Hon hade en infektion i kroppen, ökad mängd vita blodkroppar. Hon hade en sänka på 120, hundar ska ha max 20.
På röntgenbilderna så var det ett parti som var mörkt, det skulle inte vara mörkt där, det skulle vara ljust så att man kunde se igenom det. Det kan vara mjälten, det vet dom inte. Det kan vara en tumör i mjälten, vad som helst.
Det är det som de ville kolla nu när de tömt henne på mat osv. Vad som är i det skuggade partiet.
 
Mer än såhär vet jag inte. Inte än.
Hon kommer förmodligen hem idag och först då kan jag vara lugn, när jag har henne i mina armar och vet att hon är okej.
 
Min lilla älskling, det kommer bli bra. ♥
 

My best friend, always & forever

2014-02-10 ♡ 17:55:00 || Design by: Matilda Sörensson
 

Välkommen hem Lexi!

2014-02-01 ♡ 19:41:41 || Design by: Matilda Sörensson
Vi åkte ju somsagt runt åtta imorse och kom hem runt 2. Hon är väldigt go och har sovit väldigt mycket, vilket jag förstår eftersom allt är nytt och två nya storasystrar på det! Maggan är kul men Gittan är läskig.. haha. Tjuris.
Nu så ligger hon och sover i hundsängen bredvid mig och jag väntar på mat..
Knäppte några snabba bilder på henne innan, vilket inte är det lättaste eftersom hon är överallt och ingenstans. Hon är väldigt nyfiken och tvekar inte att kolla konstiga (enligt henne) saker. Jag kommer självklart skriva en massa om henne nu när hon är hemma och fler bilder kommer!