Sjukling nr.2

2014-10-23 ♡ 14:22:12 || Design by: Matilda Sörensson
När alarmet lät imorse så kände jag mig inte pigg alls så jag valde att stanna hemma idag. Nu under dagen så har jag bara börjat på sämre men jag orkade ändå plocka ut datorn till vardagsrummet och göra klart de två inlämningarna, nu är jag helt klar med allt och har tillochmed skickat in den ena.
Nu ska jag nog bara kolla på teve och ta någonting att äta. Gör ont att äta någonting som inte är te, men jag får försöka.
 
Här har jag befunnit mig hela dagen, hööög mysfaktor.
 

Quotes

2014-10-22 ♡ 21:45:00 || Design by: Matilda Sörensson
 

School

2014-10-22 ♡ 20:38:38 || Design by: Matilda Sörensson
Halvbra dag idag. Hade en hyfsat bra dag. Hade Engelskaprov som jag tycker gick bra, fick tillbaka mitt Hemkunskapsprov som jag blev jättenöjd med och hade min svenskaredovisning. Nu är det bara de två inlämningarna kvar som jag näääääästan är klar med, sen tar jag lov!
Efter skolan stack jag hem till min sjuka sak och mös lite. Kanske inte det smartaste eftersom jag också är sjuk nu. Vi får se hur det blir med skolan imorgon. Jag tycker ändå det är bättre att jag blev sjuk nu så jag inte är sjuk nästa vecka då det händer kul saker. Iallafall, pappa hämtade mig runt sju och sedan dess har jag bara gjort min idrottsinlämning.
 
 

Sjukstuga

2014-10-21 ♡ 19:38:49 || Design by: Matilda Sörensson
Igår efter skolan så kom Filip hit. Vi pluggade lite. Jag engelska och han matte. Senare på kvällen fick jag vara sjuksköterska eftersom min lilla sötis hade 39 graders feber med ipren, så slutet av kvällen tog jag hand om honom. Vi somnade redan vid tio och jag vaknade flera gånger av honom på natten. Var hur trött som helt idag när jag vaknade men det var helt klart värt det. Jag är inte rädd för att bli smittad eftersom skulle jag vara smittad så skulle jag redan varit det. Jag menar, vi pussas, dricker ur samma glas etc. så ingen big deal för mig.
 
Jag gick till skolan och Filip sov kvar. I skolan var jag hur seg som helst. Haft ont i kroppen hela dagen och frusit, så börjar bli sjuk jag också nu tror jag. Mådde sämre när jag kom hem men jag ska gå till skolan imorgon för att göra ett engelskaprov, sen får vi se.
 
I brist på bilder bjuder jag på en höstbild från we heart it.
 

ÄNTLIGEN HELG

2014-10-18 ♡ 12:58:05 || Design by: Matilda Sörensson
Hejsanhoppsan!
 
Igår så hade vi i min klass disco för de små på våran skola, jättekul och de var jättefina & söta. Vi fick jättemycket pengar som ska gå till våran klass i slutet av nian då vi planerar att åka någonstans.
 
Nu sitter jag hemma hos Filip som spelar medans jag "pluggar". Jag ska egentligen göra en inlämningsuppgift men slutade med att jag hamnade här.. haha. Vi ska nog inte göra så speciellt mycket mer idag, vädret är inte det bästa så tror nog att vi bara myser och ser på film efter lite plugg. Han ska också hjälpa mig med min matte som jag verkligen fattar 0 av..
Nästa vecka har jag ett/två prov, engelska grammatik och hörförståelse samt två inlämningar som ska in, men det gör inte speciellt mycket eftersom vi i nian har mysvecka vilket betyder att ska gå runt i mjukiskläder utan att någon kan säga någonting om det, feeeeeettt.
 
Jag borde fortsätta med min inlämning nu så vi kan göra någonting annat, inte för att jag tror att Filip har något emot det eftersom när jag pluggar så får han spela fifa.. haha.
 
 

Primeboots och Michael Kors

2014-10-16 ♡ 20:00:00 || Design by: Matilda Sörensson
Kan ju säga att min plånbok bokstavligen brinner nu.. inom en veckas tid har jag bränt 6700kr.. så min plånbok mår inte speciellt bra just nu.
 
Först så beställde jag ett par primeboots från Footway, som jag är supernöjd med!
 
Sedan i tisdags så köpte jag en ny väska eftersom min gick sönder i helgen. Det blev en Michael Kors Jet Set för 2700. Jag köpte den på ett "köpcentrum" som heter A6, på Fribergs. Detta köpet var inte planerat.. men jag har länge kollat på en MK väska och är hur nöjd som helst med den!
Men nu får min plånbok vila ett tag tills det är lite påfyllt igen..
 

Näst sista dagen

2014-10-16 ♡ 18:51:09 || Design by: Matilda Sörensson
Dagen gick hyfsat snabbt, vikarie på två av fem lektioner varav en var idrott. Jag kom hem och tränade lite agility med Lexi, som vi ska börja på till våren.
Vid fem åkte jag till ett öppet hus på en skola som jag ska välja som tredjeval, känns bra. Men väljer egentligen det bara för att jag måste välja ett, haha. Tror jag kommer in på förstaval eller andraval.
 
Imorgon är det äntligen fredag och vi ska ha disco för låg- och mellanstadiet.. helgen spenderas säkert med Filip som vanligt och sen är det endast 1 vecka kvar till lov!!
 
 

Älsklingens födelsedagspresenter

2014-10-15 ♡ 21:47:35 || Design by: Matilda Sörensson
I fredags 10/10 så fyllde Filip år. Vi spenderade eftermiddagen och kvällen tillsammans. Vi bara mös, fikade, åt gott och mös ännu mer.
 
Detta fick han utav mig och han blev supernöjd!
Tröjan var jättesvår att fota så jag får försöka göra det nästa gång han har på sig den istället.
 
140601 står alltså för dagen då vi blev tillsammans, 1 juni 2014, för er som inte förstod.
 
 
 

NYTT NYTT NYTT

2014-10-15 ♡ 20:27:00 || Design by: Matilda Sörensson
Hej, igen!
 
Bloggen har legat lite sådär halvt nerlagd under sommaren och nu på hösten. Jag har bestämt mig för att försöka fixa det igen och börja blogga aktivt. Jag har fixat ny design och headern kommer när jag tagit mig ut för att fota, kommer eventuellt på höstlovet. Jag håller på att ta bort massa gamla inlägg så det känns nytt, ny start.