Mitt höstlov

2014-11-02 ♡ 12:45:00 ||Matilda Sörensson
Hejhallå, vem är jag egentligen?
Sämst bloggnig nu under höstlovet men jag tänkte berätta lite vad jag har gjort iallafall.
 
Jag fick lov redan i onsdags då jag var sjuk torsdag, fredag och egentligen hela höstlovet också. Men på fredagen så kom Filip hem till mig efter sin skola och tog hand om mig.
På lördagen hade han släktkalas och jag följde med, efteråt så packade vi hans saker eftersom han skulle följa med mig till norrland.
På söndagen åkte jag ut till mormor för lite fika och efter det godisköp. Senare på kvällen så kom Filip.
Måndag klockan halv åtta var vi påväg, 10 timmars bilresa framför oss och senare på eftermiddagen/kvällen var i framme hos min farfar i Örnsköldsvik.
Tisdagen så kom min lilla kunsin och vi umgicks med honom och for sedan ner till staden för att shoppa lite, där vi även såg William Spetz!! Ashype hela dagen.
Onsdagen spenderade vi för det mesta i sängen där vi spelade poker men senare på eftermiddagen åkte vi och bowlade tillsammans.
Torsdagen spenderade vi på ett badhus och jag har fortfarande ont i benen.
Fredag - En hel bildag. Vi åkte runt nio och kom hem runt sju. Vi åt gott och bara mös. Mina kusiner kom förbi med deras nya hundvalp och det blev gos.
Lördagen slappade jag mest bort tills klockan fem då Filip och hans familj hämtade mig för en gravrunda och sedan middag hemma hos hans släkt.
 
Jag är mer än nöjd med mitt lov, dock kunde jag vart friskare. Idag så åkte Filip på fotboll i Stockholm och jag ska snart ut och äta middag på landet hos min mormor. Resten av dagen spenderar jag nog framför en film med godis.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail:

Din blogg:

Dina ord:

Trackback