Hundutställning Jönköping 23/11 2014

2014-11-23 ♡ 18:30:28 || Design by: Matilda Sörensson
Idag så var det äntligen utställningsdags igen! Som jag längtat. Vi har inte varit på någon sedan rasspecialen i Gränna, i mitten av sommaren. Detta var Lexi's inomhus- och junior premiär! Första gången vi ställde henne i junior eftersom hon nu är 11 månader, eller 1 år nästa måndag!
 
Vi fick excellent och utmärkt kritik samt en andra placering! Så nöjd med dagen och min lilla flicka, hon skötte sig utmärkt.
 
Kritik:
Mycket tilltalande tik, härligt huvud och uttryck. Något rynkig i sin hud. Bra ben och tassar, passande benstomme. Tilltalande proportioner på höjd och längd. Tik av härlig typ.
 

Nyårsklänningar från Nelly.com

2014-11-20 ♡ 18:57:18 || Design by: Matilda Sörensson
 
Nyårsklänningar från Nelly.com


Torsdag

2014-11-20 ♡ 15:59:28 || Design by: Matilda Sörensson
Hej!
Jag har hur mycket blogglust som helst nu men ingenting att skiva om eller några bilder, fortfarande.
Kom hem för en stund sedan från en helt normal skoldag, fysikprov första lektionen och det gick bra. Claras födelsedag idag också!
Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske ta ett bad och bara njuta. Imorgon är den äntligen helg igen!
Kram.
 
 

Blogglust = noll

2014-11-12 ♡ 16:55:53 || Design by: Matilda Sörensson
Hela eftermiddagen har gått åt till att plugga uppfinningar :)
Har teknikprov på fredag och det känns bra. Helt onödigt att kunna sånt men måste väl.
 
Fortfarande 0 bilder i kameran.. det blir bara mörkare och mörkare för varje dag. Jag får ta någon fotohelg.
Jag har just nu 0 blogglust så vi får se när nästa inlägg kommer.
 
 

If i stay

2014-11-09 ♡ 18:58:00 || Design by: Matilda Sörensson
I lördags åkte jag till A6 på jakt efter en farsdag present och slutade med att jag köpte en svart tunn långarmad till honom. Den var jättefin och passade superbra.
Idag har söndagsångesten flödat. Filip åkte hem runt två och sedan dess har jag börjat med min hemkunskap, gått en promenad med Lexi och inte gjort så mycket mer..
Imorgon är den ny vecka och nya prov med jobbiga läxor på det. Hoppas veckan går lika snabbt som denna, hade vart skönt.
Planerar redan inför nästa helg så jag har någonting att längta till och ska nog börja småträna till utställningen nästnästa vecka, taaaagg!
 
Samtidigt som vi åt frukost idag så kollade vi också på If i stay, helt underbar film. Bra men konstig handling, man fick dra lite egna slutsatser men man fattade allt i slutet sen. Enligt mig ett dåligt slut men annars var filmen helt fantastisk!
 
Fortfarande inget header.. tänker på att fota Lexi varje dag men det är nästan mörkt varje dag när jag kommer hem från skolan nu för tiden. Jag tänker vänta tills det fina vita kommer och samtidigt fixa en vinterdesign. Kommer bli hur bra som helst!
 
 

FREEEEEDAG

2014-11-07 ♡ 06:59:37 || Design by: Matilda Sörensson
Mobilinlägg. Det kommer förmodligen ett riktigt inlägg i eftermiddag. 

IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!
Som jag längtat efter denna dagen.
Idag är en såndär dag som jag är jättekär på, helt ärligt, så lycklig, allt är perfekt och jag älskar livet.
Kort och chill dag i skolan idag, estet, teknik, håltimma, matte och slöjd. 
Runt femtiden åker jag mot Filip och sedan till idrottshuset för att kolla innebandy. Efter det så åker vi nog hem till honom och jag sover där. Vi kollar säkert bara på film och myser. 
Imorgon så ska jag iväg på årets sista hundkurs med Lexi.

Min drömprins


Sammanfattning av min vecka hittills

2014-11-06 ♡ 20:27:50 || Design by: Matilda Sörensson
Sämst uppdatering så här kommer en sammanfattning av min vecka!

Mys och massor av prat med bästis.

Emma & Lotta mästerkockar på hemkunskapen.

Lexi var gossugen.

Lexi lyckligare än någonsin på lösrunda!

Mitt höstlov

2014-11-02 ♡ 12:45:00 || Design by: Matilda Sörensson
Hejhallå, vem är jag egentligen?
Sämst bloggnig nu under höstlovet men jag tänkte berätta lite vad jag har gjort iallafall.
 
Jag fick lov redan i onsdags då jag var sjuk torsdag, fredag och egentligen hela höstlovet också. Men på fredagen så kom Filip hem till mig efter sin skola och tog hand om mig.
På lördagen hade han släktkalas och jag följde med, efteråt så packade vi hans saker eftersom han skulle följa med mig till norrland.
På söndagen åkte jag ut till mormor för lite fika och efter det godisköp. Senare på kvällen så kom Filip.
Måndag klockan halv åtta var vi påväg, 10 timmars bilresa framför oss och senare på eftermiddagen/kvällen var i framme hos min farfar i Örnsköldsvik.
Tisdagen så kom min lilla kunsin och vi umgicks med honom och for sedan ner till staden för att shoppa lite, där vi även såg William Spetz!! Ashype hela dagen.
Onsdagen spenderade vi för det mesta i sängen där vi spelade poker men senare på eftermiddagen åkte vi och bowlade tillsammans.
Torsdagen spenderade vi på ett badhus och jag har fortfarande ont i benen.
Fredag - En hel bildag. Vi åkte runt nio och kom hem runt sju. Vi åt gott och bara mös. Mina kusiner kom förbi med deras nya hundvalp och det blev gos.
Lördagen slappade jag mest bort tills klockan fem då Filip och hans familj hämtade mig för en gravrunda och sedan middag hemma hos hans släkt.
 
Jag är mer än nöjd med mitt lov, dock kunde jag vart friskare. Idag så åkte Filip på fotboll i Stockholm och jag ska snart ut och äta middag på landet hos min mormor. Resten av dagen spenderar jag nog framför en film med godis.